Allergibloggen

Allergibloggen

Om bloggen

Här vill vi dela med oss av våra erfarenheter, både som förälder om hur det är att få ett barn som är mycket allergiskt och även hur man upplever saker som liten och hur det kan bli när man bli vuxen som allergiker. Vi vill också dela med oss av recept, tips om olika restauranger, tips på produkter i andra länder, tips från våra olika resor i olika länder och mycket mer. Vi hoppas att denna blogg ska underlätta livet för många allergiker och deras familj och vänner som finns runt omkring.

Nässlor eller svinmålla

ReceptPosted by Britt-Marie Fri, July 06, 2012 20:51:34

Gör en vanlig "mjölk"stuvning. Använd som "förtockningsmedel" antingen ditt "mjöl" eller Maizena.

Förväll hastigt antingen de späda nässlorna eller mållatopparna. Hacka dem precis som med spenatbladen och låta koka sammans med mjölstuvningen. Avsmaka med lite salt och peppar ev med lite persillade. Gott tillsammans med både kött, fisk och nypotatis.

  • Comments(0)//blogg.allergibloggen.se/#post60