Allergibloggen

Allergibloggen

Om bloggen

Här vill vi dela med oss av våra erfarenheter, både som förälder om hur det är att få ett barn som är mycket allergiskt och även hur man upplever saker som liten och hur det kan bli när man bli vuxen som allergiker. Vi vill också dela med oss av recept, tips om olika restauranger, tips på produkter i andra länder, tips från våra olika resor i olika länder och mycket mer. Vi hoppas att denna blogg ska underlätta livet för många allergiker och deras familj och vänner som finns runt omkring.

Middagsmaten

De första 6 årenPosted by Britt-Marie Tue, July 03, 2012 23:33:21

Säg till om jag upprepar mig för mycket!

När jag nu ska försöka blicka tillbaka för att minnas "hur det var"; upptäcker jag att jag har lagt väldigt mycket bakom mig! Precis som jag har gjort för de andra två döttrarna...

Egentligen, att se så här många år tillbaka under just Julias tid, faller samman till en vanlig vardaglighet som även hör samman med Elinda och Rebecka.

Så det är kanske även de som måste "göra något" inlägg; hur mycket fick de "stå tillbaka"? Jag är nog inte rätt person att avgöra det; kan inte "se" det!

Julias mat kunde tyckas, av utomstående, mycket ensidig. Minns väl att de rara "mattanterna" i skolans matsal kunde uttrycka något åt det hållet någon gång...

Men en dietist kollade mig, vad och hur mycket jag gav Julia under en dag, så hon fick fullvärdigt.

Något hon älskade var potatis. Det kokta köttet av gris, nöt och älg, broccoli, ärtor och mörötter.

Det var inga problem att "köra" det dag ut och dag in... Julia åt och stoppade i sig själv tidigt!

  • Comments(1)//blogg.allergibloggen.se/#post56